FLUENTE SI PASAJE

 

 

http://www.arhitext.com

http://www.east-centricarch.eu/

 

FLUENŢE ŞI PASAJE

 

Show multimedia & interactiv de arhitectură

 

 

Între 6-13 iunie Fundaţia Arhitext design vă invită în pasajul de la Universitate, pentru o pauză de arhitectură!

 

Vă aşteptăm miercuri, 6 iunie, ora 16:30 pentru deschiderea oficială a evenimentului când vă vom dezvălui ce ne-am propus cu acest eveniment şi vineri, 8 iunie, ora 16:30 când vernisăm expoziţia Fluenţe, precum şi pe parcursul întregului eveniment!

 

Timp de o săptămână, într-un cadru cât mai relaxant, vă vom prezenta Expoziţia internaţională de arhitectură Fluenţeproiecţii videolegate de arhitectură, conferinţe susţinute de arhitecţi români şi străini: Alex Adam şi Roger Pop (a.a.studio), Adrian Spirescu, Maja Bâldea (Parasite Studio), Vlad Gaivoronschi (Andreescu & Gaivoronschi), Silviu Aldea (Mass Studio), SYNN Architekten (Austria), Mario Kuibuş (Re-Act Now), Marius Miclăuş (Archaeus), Adrian Soare (syaa), Lenka Kremenova (A1 Architects – Cehia).

 

Vă aşteptăm cu reviste, cărţi şi albume de arhitectură în Lounge-ul de lectură, cu un Atelier de origami susţinut de Incubator 107cu unconcurs de fotografie şi unul pentru cei mai fideli participanţi, cu o seară de joc Habitat împreună cu cei de la Odaia Creativă.

 

Pe tot parcursul evenimentului puteţi comenta proiectele de arhitectură de pe www.east-centricarch.eu şi propune altele noi pe care să le prezentăm pe această platformă.

Programul detaliat al evenimentului îl găsiţi ataşat prezentei invitaţii.

 

 

Fundaţia Arhitext design vă aşteaptă aşadar în Pasajul de la Universitate în perioada 6-13 iunie la Fluenţe şi Pasaje, un eveniment de arhitectură cu atitudine!