ARThitecture

 

Numărătoarea inversă a început: În mai puţin de 10 zile ne vedem la ExpoConferinţa ARThitecture!

 

Au rămas mai puţin de 10 zile până la întâlnirea arhitecţilor din cadrul celei de-a doua ediţii ARThitecture Conference & Expo. Pe 3 Octombrie ne reunim în cadrul cadrul centrului business The Office din Cluj Napoca şi dezbatem teme precum: Digital Design Approach, Strategii Sustenabile, Reflecţii Urbane, Perspective asupra unui oraş verde, dar şi prezentări de proiecte premiate şi apreciate la nivel naţional şi internaţional.

 

Lista speakerilor la ARThitecture:

Carlos Luna | Zaha Hadid Architects

Bryan Avery | Avery Team Architects

Şerban Ţigănaş | Dico şi Ţigănaş

Vlad Gaivoronschi | Andreescu şi Gaivoronschi

Alexandra Stoica | DAS Engineering Group

Constantin Goagea | Zeppelin Association

Eugen Panescu | Planwerk

Marina Neagu | World Bank

Daniela Maier | Vicepreşedinte al Ordinului Arhitecţilor Transilvania, organizator Scena Urbană

Daniel Popa | Reynaers Aluminium

Attila Anderlik | Alukonigstahl

 

ARThitecture oferă participanţilor oportunitatea de a cunoaşte îndeaproape abordările şi tehnicile de proiectare ale unora dintre cele mai căutate case de arhitectură din România şi din străinătate, proiecte actuale ale speakerilor, dar şi oportunitatea de a întâlni parteneri de încredere, furnizori de produse şi servicii de cea mai înaltă calitate:

 

Nouă uşă glisantă ce oferă o privelişte infinită!

Tendinţa actuală din arhitectură de a aduce "cât mai multă lumină prin suprafețe mai mari de sticlă" a stat la baza realizării noului sistem de uşă glisantă Hi-Finity. Acesta a fost conceput pentru a îmbina o ridicată performanţă energetică cu un grad foarte mare de transparenţă, ce permite pătrunderea nelimitată a luminii naturale în spaţiul locuit. Astfel, profilele slim, aproape invizibile de care dispune uşa glisantă Hi-Finity creează impresia unei ferestre transparente extinsă din podea până în tavan ce deschide locuitorilor o privelişte infinită.

Performanţa energetică ridicată, gradul mare de transparenţă şi aspectul contemporan poziţionează acest sistem drept soluţia ideală în cazul construcţiilor cu un consum redus de energie. 

Design atractiv & Performanţa

Prin acest sistem, Reynaers a răspuns cu succes cerinţei actuale de a oferi un sistem cu design neted, atractiv, elegant care beneficiează şi de o rezistenţă înaltă. De aceea, deşi partea vizibilă a profilului este minima rezistenţă ridicată a sistemului glisant este realizată prin lipirea aluminiului de sticlă. Astfel, Hi-Finity poate susţine un panou de sticlă de până la 500 kg.

Securitate & Confort

Sistemul Hi-Finity asigură o protecţie anti-efractie foarte ridicată prin mecanismul de blocare al uşii ce este ascuns în perete, în partea de sus a uşii. În combinaţie cu sticla stratificată, sistemul Hi Finity a fost testat în conformitate cu RC2.

 

Reynaers Aluminium este principalul furnizor european de soluţii inovatoare și durabile pentru uși și ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare, sere și soluţii pentru energie solară. Înfiinţată în anul 1965 și cu sediul în Duffel (Belgia), compania Reynaers Aluminium are birouri în peste 30 de ţări din întreaga lume.

 

 

Evenimentul este realizat în parteneriat cu OAR. Susţinut de: Floors for You, Brikston, Big Impex, Chic Ville şi Euro GSM.

Sponsori principali: Ruukki, Reynaers Aluminium, Alukönigstahl, Aluterm Group, Stonerex.

Organizator: Libero Events
Libero Events este o agenţie organizatoare de evenimente B2B şi B2C care are în portofoliu manifestări în domenii precum: turism, comerţ online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectură, software şi marketing. Organizăm târguri şi conferinţe: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay.

Contact: office@liberoevents.ro sau 0752 552 464.