Tura Atelier Mass 2012

Din noiembrie 2012, Architravel lanseaza seria de vizite de arhitectura contemporana, concepute special pentru studentii arhitecti clujeni ca si o completare a studiului universitar.

 

Avem placerea de a va invita sa vizitam impreuna 4 lucrari semnate de Atelier Mass. Atelier Mass este format din 4 tineri arhitecti clujeni: Aldea Silviu, Marius Moga, Sisak Camelia si Sisak Tamas, care ne vor spune la fata locului povestea lucrarilor pe care le vom vedea. Atelier Mass este cel mai bine cunoscut pentru realizarea pavilionului Romaniei la Bienala de Arhitectura de la Venetia in 2010 si 2012, insa are si lucrari exemplare de arhitectura contemporana in Cluj, dintre Atelier Mass le-a selectat pe urmatoarele pentru vizita.


Program, sambata 17 noiembrie 2012:

 

13:45 - intalnire de grup

14:00 - vizita iQuest Technologies, str. Motilor 6-8

15:00 - vizita locuinta individuala, Floresti, str ....

16:00 - vizita locuinta indidivuala, Cluj, cartierul Dambu Rotund, str....

17:00 - vizita Cafe Papillon, str. Emil Isaac nr 9, la etaj

urmat de o continuare informala la ceai

 

 

Locuintele din program se afla in zone destul de greu accesibile cu mijloace de transport din comun, motiv pentru care deplasarea se face fie cu masinile personale sau ale colegilor - sau cu taxi la comun. Se poate inchiria un microbuz daca cel putin 15 studenti nu se pot organiza independent. Costul pentru inchiriere se va calcula in eventualitatea necesitatii microbuzului.

 

Din ratiuni de acces la obiective, grupul maxim este de 30 de persoane. Locuintele individuale sunt deja locuite, ceea ce inseamna ca este obligatorie descaltarea la intrare sau folosirea unor botosei medicali de unica folosinta peste incaltaminte.

 

Va rugam sa ne trimiteti inscrierea de mai jos pana joi, 15 noiembrie.

Pe sambata!

FORMULAR DE INSCRIERE MASS 2012

*Nume:
*Prenumele:
*E-mail:
*Telefon:
Tipul:
Varianta de transport:
*Validare:
Aceasta validare este necesara pentru evitarea completarii automate a formularului,
scrieti rezultatul calculului matematic de mai jos in campul aferent:
8 + opt =