ROCAD 16-18.05.2012

http://www.rocad.org.ro/

Conventia Romana de Arhitectura si Design (ROCAD), dedicata aniversarii a 120 de ani de la infiintare a Universitatii de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti va avea loc in perioada 16-18 mai 2012 la Palatul Parlamentului, Bucuresti.

In zilele de 16, 17, 18 mai 2012, la sesiunile conferintelor desfasurate in paralel la Palatul Parlamentului vor vorbi urmatorii invitati :

Gottfried Bohm-câștigător al Premiului Pritzker 1986
Eduardo Souto de Mouracâștigător al Premiului Pritzker 2011
Peter Zumthorcăștigător al Premiului Pritzker 2009
Esteve Bonellcâștigător al Premiului Mies van der Rohe 1992
Mario Botta
Gaetano Pesce
Matias del Campo
Anton Garcia Abril
Pierre von Meiss
Rene Davids
Kostas Terzidis
http://www.rocad.org.ro/p-41-key.speakeri.html

Printre invitatii in curs de confirmare de peste hotare se numara: conducatori si membri ai conducerii asociatiilor educationale si de arhitectura din Europa - Asociatia Europeana a Universitatilor (EUA), Institutul Regal Britanic de Arhitectura (RIBA), Uniunea Internationala a Arhitectilor (IUA), Asociatia Europeana pentru Educatie in Arhitectura (EAAE), Liga Europeana a Institutelor de Arta (ELIA), Consiliul European de Arhitectura (ACE), decani ai facultatilor de arhitectura si design din Europa si America de Nord.

Un card de acces pentru participantii care nu sunt inscrisi in nici o asociatie partenera/sustinatoare este de 150 de euro+TVA/3 zile de conferinte.

Accesul la Conferintele ROCAD 2012 este GRATUIT doar pentru membrii organizatiilor partenere.

Rocad ofera 50 de locuri gratuite pentru studentii fiecarei facultati de arhitectura din Romania. Pentru mai multe informatii, contactati ROCAD sau A.St.A.Cluj. http://www.rocad.org.ro/p-5-contact.html

INSCRIERE ROCAD 2012: http://www.rocad.org.ro/p-55-inregistreaza.te.la.conferintele.rocad.html