Scoala de vara Arhitext II

Scoala de vară Arhitext II

21-29 iulie 2012, Dealu Frumos, Sibiu

Organizator: Fundaţia Arhitext design

 

Şcoala de vară Arhitext. Murdăreşte-ţi mâinile şi limpezeşte-ţi mintea. Construieşte şi ruinează prejudecăţi cu orice îţi este la îndemână. Înscrie-te şi tu la concursul de idee cu tema: 5 locuri de ruinat prejudecăţi pentru a lua parte la Şcoala de vară Arhitext.

 

Dacă eşti student, la arhitectură, design, urbanism, restaurare sau arte, propune (singur sau în echipă de 3) o idee de structură / obiect pornind de la un cub alb (gol pe interior) care să integreze şi să dezintegreze ideea temei, luând forma unui loc de ruinat prejudecăţi.

 

Cele mai bune 15 idei de ruinat prejudecăţi vor fi prezente la Şcoala de vară Arhitext, ed. a II-a, între 21-29 iulie, la Dealu Frumos, Sibiu!

 

Trimite ideile tale frumos împachetate în planşa de concurs până pe 28 mai şi noi te anunţăm dacă vii să construim în cadrul Şcolii de vară 5 locuri de ruinat prejudecăţi! Vei avea ocazia să lucrezi în echipe interdisciplinare, alături de colegii de la facultaţile de arte şi arhitectură din toată ţara. Vei participa la întâlniri şi discuţii cu arhitecţi, filozofi, designeri şi alţi invitaţi speciali. Fiecare echipă va construi un loc / structură / instalaţie, care să pună în valoare un spaţiu şi să ruineze o prejudecată.

 

Bonus: În cadrul Şcolii de vară vei avea ocazia să participi şi la un training Nemetschek oferit gratuit.

 

Pentru a participa la concurs trebuie să ne trimiţi:

 

_Planşă de concurs: format A3 (297 mm x 420 mm), faţă sau faţă-verso, .pdf sau .jpg. Planşa va purta obligatoriu un motto ca semn distinctiv şi nu va conţine numele participantului pentru a asigura transparenţa.
_Text de prezentare format word, max. 3000 caractere (inclusiv spaţii), scris în limba română, cu diacritice.
_Formular de înscriere în concurs. Acesta este obligatoriu şi trebuie să însoţească celelalte materiale.
_Copie carnet de student sau legitimaţie vizat/ă pe anul şcolar în curs.

 

Descarcă Formularul de înscriere şi consultă Regulamentul şi trimite ideea ta pe adresa redacţiei: arhitext_redactie@b.astral.ro până pe 28 mai 2012.

 

Organizator: Fundaţia Arhitext design

Arhitext pe Facebook: